Oppstalling

Oppstalling

Gården tilbyr både stallplass og utegang(fra høsten 2021)

Fasiliteter:
- Ridehall (20x40) med tribune 
- Kafeteria og toalett i ridehall 
- Hindermateriell både i ridehall og på utebanen 
- 250m ovalbane med grusbane (50x70) i midten 
- En del grusede luftegårder
- Rundpaddock
- Vaskeplass med varmt og kaldt vann 
- Gode turmuligheter 
- Store fine beiteområder
- 3 utegangshus

Stallplass

Vi har for tiden én ledig stallplass. Ta kontakt hvis du ønsker og ta en titt. Romslige bokser i den store stallen. Vi kan tilby rimelig stalleie, ved at oppstallørene hjelper til med foringene. Hver hesteeier har ansvaret for 1 foring per uke, i tillegg til ca. hver 25-te helg. Det er også mulig å betale ekstra, for å slippe foringer. I tilegg kan vi tilby halv- eller fullpensjon. Ring gjerne tlf. 99 47 00 57, for en hyggelig hesteprat! Vi skreddersyr en løsning for din hest og dine behov. 

Priser stallplass

1 450kr pr. boks pr. mnd, eks. tilgang på ridehall 
1 900kr pr. boks pr. mnd, inkl. tilgang på ridehall

Grovfor etterfaktureres etter forbruk, og flis kan kjøpes gjennom stalleier etter avtale. Vi får grovfor fra seriøs produsent. Høy av meget god kvalitet. Foranalyse.  Oppstallørene står for kraftfor selv. 

Utegang

Vi planlegger på sikt og oppgradere områdene for utegang. Slik at vi skal kunne tilby utegangsplass med store fine uteområder med flere utegangsstaller der hestene kan gå inn når de ønsker og stå i le for vind og vær. Det vil være oppvarmet drikkekar på utegangen. Dette har vi dessverre sett oss nødt til å sette på vent, på grunn av mange avlyste kurs og arrangementer pga den pågående pandemien.  

Priser utegang

1 200kr pr. mnd, eks. tilgang på ridehall
1 650kr pr. mnd, inkl. tilgang på ridehall

Grovfor etterfaktureres etter forbruk og avtale.