Kurs og arrangementer

Mange planlagte arrangementer i 2021 

UKENTLIGE KURS

Vi satser på at koronaen er under kontroll og håper på et nytt år med en ny, frisk vår med mange aktiviteter her på Folkeborg hestesenter. I tillegg til ukentlige ridekurs for øvede og viderekomne ryttere hver mandag, tilbyr vi ukentlige treninger i sprang, dressur og mounted games. 

MÅNEDLIGE KURS OG CLINICS

Hver måned vil det holdes weekendkurs i gangartsridning med Bernt Severinsen. Det vil også bli arrangert mounted games clinics med blant annet Karen S. Houge og Andreas F. Berger. Sist men ikke minst vil vi avholde kjørekurs i løpet av våren. 

STEVNER 2021

Gandur islandshestforening vil arrangere sitt årlige klubbmesterskap i gangartsridning på ovalbanen 24-25 april. 

Samme måned vil Skuterud rideklubb arrangere Mounted Games stevne for par, den 10-11. april og NM-lag 2-3. oktober. 

Se kalender nederst på siden for datoene for alle planlagte kurs og stevner her på Folkenborg hestesenter  

Vi har den glede å invitere til kjørekurs her på Folkenborg hestesenter i februar. Vi har vært så heldige og fått Jeanette Lund Støen til å være instruktør. Hun er en erfaren kusk og kursholder, som har erfaring fra alle disipliner i sportskjøring og innkjøring av hester. Hun er også 3x Norgesmester i sportskjøring. Hun underviser alle nivåer og...

Miljøtrening

04.10.2020

Lørdag 10. oktober fyller vi ridehallen med ting som ofte er litt skummelt for hester, slik at man kan trene på dette i trygge omgivelser. Folkenborgs oppstallører disponerer hallen fra kl 10-12, og eksterne kan komme mellom kl 12-14 (vi utvider dette tidsrommet ved mange interesserte).

Det vil ikke være instruktør el.l tilstede, men spør hverandre...

Høstrideleir for deg som er interessert i å lære deg mer om hesten og å forbedre dine rideferdigheter i dressur, sprang, mounted games, gangartsridning og ha det gøy med hestevenner i høstferien. På leiren vil det bli undervisning i grunnleggende ridning tilpasset nivå. I tillegg vil vi undervise i dressur, sprang, mounted games, longering av hest...

Folkenborg Hestesenter inviterer til Mounted Games-clinic med Karen Houge 24-25 oktober.

Det vil være totalt 4 timer gjennom helga, 2 timer på lørdag og 2 timer på søndag. Gruppene blir delt inn etter nivå, og det vil være maks 4 ryttere pr. gruppe. Clinic'en passer for alle, uansett om man er helt fersk eller på landslagsnivå. Prisen...

Vi har den glede å kunne tilby ridekurs for øvet og viderekomne her på Folkenborg hestesenter hver mandag i høst. Første time Kl. 18.00-19.00 og andre time Kl. 19.00-20.00. Ridetimene vil være i grupper, som deles inn etter nivå og/eller alder. Det vil bli 12 kursdager med start mandag den 7/9-2020 og vi avslutter mandag 23/11-2020.

Sommeren er tid for rideleir og å skape nye vennskap sammen med våre firbente venner! I år tilbyr vi rideleir i uke 26. Denne sommeren starter skoleferien onsdag 23. juni, derfor starter vi rideleiren på en onsdag, med mulighet for å komme tirsdag kveld den 23. juni og avslutter søndag den 28. juni.

Til våren vil vi arrangere helgetrening med Andy Jordan som hovedtrener. Det blir fire økter, der den første er på lørdag morgen. Vi avslutter søndag ettermiddag. Ved interesse, er det også mulig å få til en økt på fredag ettermiddag.