Kurs og arrangementer

Kommende arrangementer 

Den 28 september vil det bli arrangert mini-høstrideleir her på Folkenborg Hestesenter. Se detaljer for kurset under "Mini-Høstrideleir 2020" her på siden eller på Facebooksiden vår. 

Mounted Games-clinic med Karen Houge som instruktør, arrangeres 24-25.oktober 2020. Fortsatt noen flere plasser ledig! Vær rask, dette er populært og vi har et begrenset antall gjestebokser. Se detaljer for clinicen under Mounted Games clinic her, eller under arrangementer på Facebooksiden vår: https://www.facebook.com/Folkenborg-Hestesenter-115471750004058

Karen Houge har en lang karriere som MG-rytter og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt på en rekke forskjellige hester. Hun har hele 12 NM-gull bak seg, både i Lag, Par og Individuelt. I tillegg til å jevnlig undervise ryttere og ponnier på alle nivåer, arrangerer hun Mounted Games- og Horsemanship-leir på Nesodden hver sommer. 

Miljøtrening

04.10.2020

Lørdag 10. oktober fyller vi ridehallen med ting som ofte er litt skummelt for hester, slik at man kan trene på dette i trygge omgivelser. Folkenborgs oppstallører disponerer hallen fra kl 10-12, og eksterne kan komme mellom kl 12-14 (vi utvider dette tidsrommet ved mange interesserte).

Det vil ikke være instruktør el.l tilstede, men spør hverandre...

Høstrideleir for deg som er interessert i å lære deg mer om hesten og å forbedre dine rideferdigheter i dressur, sprang, mounted games, gangartsridning og ha det gøy med hestevenner i høstferien. På leiren vil det bli undervisning i grunnleggende ridning tilpasset nivå. I tillegg vil vi undervise i dressur, sprang, mounted games, longering av hest...

Folkenborg Hestesenter inviterer til Mounted Games-clinic med Karen Houge 24-25 oktober.

Det vil være totalt 4 timer gjennom helga, 2 timer på lørdag og 2 timer på søndag. Gruppene blir delt inn etter nivå, og det vil være maks 4 ryttere pr. gruppe. Clinic'en passer for alle, uansett om man er helt fersk eller på landslagsnivå. Prisen...

Vi har den glede å kunne tilby ridekurs for øvet og viderekomne her på Folkenborg hestesenter hver mandag i høst. Første time Kl. 18.00-19.00 og andre time Kl. 19.00-20.00. Ridetimene vil være i grupper, som deles inn etter nivå og/eller alder. Det vil bli 12 kursdager med start mandag den 7/9-2020 og vi avslutter mandag 23/11-2020.

Sommeren er tid for rideleir og å skape nye vennskap sammen med våre firbente venner! I år tilbyr vi rideleir i uke 26. Denne sommeren starter skoleferien onsdag 23. juni, derfor starter vi rideleiren på en onsdag, med mulighet for å komme tirsdag kveld den 23. juni og avslutter søndag den 28. juni.

Til våren vil vi arrangere helgetrening med Andy Jordan som hovedtrener. Det blir fire økter, der den første er på lørdag morgen. Vi avslutter søndag ettermiddag. Ved interesse, er det også mulig å få til en økt på fredag ettermiddag.