Arrangementer

Kommende arrangementer 

Den 7. september vil det bli arrangert ridekurs her på Folkenborg Hestesenter. Se detaljer for kurset under "Ridekurs" her på siden eller på Facebooksiden vår. 


 

Vi har den glede å kunne tilby ridekurs for øvet og viderekomne her på Folkenborg hestesenter hver mandag i høst. Første time Kl. 18.00-19.00 og andre time Kl. 19.00-20.00. Ridetimene vil være i grupper, som deles inn etter nivå og/eller alder. Det vil bli 12 kursdager med start mandag den 7/9-2020 og vi avslutter mandag 23/11-2020.

Sommeren er tid for rideleir og å skape nye vennskap sammen med våre firbente venner! I år tilbyr vi rideleir i uke 26. Denne sommeren starter skoleferien onsdag 23. juni, derfor starter vi rideleiren på en onsdag, med mulighet for å komme tirsdag kveld den 23. juni og avslutter søndag den 28. juni.

Til våren vil vi arrangere helgetrening med Andy Jordan som hovedtrener. Det blir fire økter, der den første er på lørdag morgen. Vi avslutter søndag ettermiddag. Ved interesse, er det også mulig å få til en økt på fredag ettermiddag.