Folkenborg Hestesenter 

Folkenborg Hestesenter har  utleie av stallplasser, med bokser til 27 hester i tillegg til 10 gjestebokser i ridehallen. Ridehallen har en ridebane på 20*40 meter, tribune, oppholdsrom med kjøkken og toaletter. Det er en stor utebane på 50-50 meter med en ovalbane rundt på ca. 250 meter. Her trenes det både mounted games, dressur, sprang, kjøring, gangarter og galoppintervaller. På senteret står det både hobbyhester som brukes mest til tur og kos, islandshester som brukes i gangartskonkurranser, kaldblods- og varmblodshester, shetlandsponnier og mounted gamesponnier som går internasjonale konkurranser. Det er et godt og variert miljø på Folkenborg hestesenter og det er flotte turmuligheter i nærområdet. 

Rideleir 2023 Fulltegnet!

Sommeren er tid for rideleir og vi tilbyr games- og rideleir i uke 26 Ved stor interesse, er det anledning til å arrangere en ekstra leir i uke 32 sommeren 2022. 

Våre skolehester er godt skolerte privathester- og gamesponnier, som er snille og dyktige. Har du egen hest, kan du gjerne ta den med. På rideleir vil du få to økter med hest hver dag, Du vil få være med på mye forskjellig, blant annet dressur, sprang, mounted games, kjøring og gangartstrening for de som ønsker å ri islandshest. Det er maks 12 ryttere per kurs. Vær rask, det fylles fort opp! 

Se mer informasjon under fanen; Arrangementer.

Påmelding:

folkenborghestesenter@outlook.com

Kr. 5000,- Per pers for 5 dagers leir. Inkl. mat og overnatting. 

Stallplass

Vi har for tiden ingen ledige stallplasser. Ta kontakt, hvis du ønsker og komme å ta en titt og eventuelt stå på venteliste. 

Vi tilbyr et godt og variert miljø, ridehus, stor utebane og romslige bokser i Storestallen. Du kan velge mellom å betale en rimelig stalleie, ved at oppstallørene hjelper til med foringene. En foring per uke. Eller så er det også mulig og betale for ekstra service og vi ordner alle foringene. Vi kan også tilby halv- og helpensjon. ved å gjøre arbeidet med foring, møkking og stell/trening av hest. Kontakt oss for pristilbud. 

Se under fanen "Oppstalling" for priser og informasjon. 

 Instruksjon 

Vi tilbyr instruksjon for privatryttere i dressur, sprang, mounted games og kjøring fra nybegynner, øvet til viderekomne. Pedagogisk utdanning og lang erfaring fra både rideskole og instruksjon av privat- og konkurranseryttere. 

Gjestebokser

Det er 10 gjestebokser i tilknytning til ridehallen, som kan leies under arrangementer på senteret. 

Dagboks: Kr. 200,- Per/hest pr. boks.

Døgnboks: Kr. 400,- Per/hest pr. boks. 

Helg: Kr. 750,- Per hest/pr. boks.

Døgn- og helg inkl. fôring etter avtale. 

 

Møkking gjesteboks- ved avreise: 500,- per boks per gang. 

Faktura vil bli ettersendt ved mangelfull møkking. 

Overnatting

I tilknytning til gjesteboksene har vi utleie av soveplass i oppvarmede, isolerte hytter der rommene har plass til 2, 3 eller 4 personer. 

Kr. 200,- pr. pers. pr. natt. 

Ved uvettig bruk av strøm, vil det bli sendt faktura for ekstra gebyr for strømkostnader. 
 

 

Ridekurs 2023

Det vil ikke bli ridekurs for nybegynnere og øvet på Folkenborg denne sesongen.

Vi vil derimot holde ridekurs for fôrryttere på stallen og for dere med egen hest. Kurset tilpasses rytterens ferdigheter og ønsker for kursinnhold. God hestevelferd ef alltid i fokus, samt mestringsfølelse for både hest og rytter. 

Kontakt Line på SMS for spørsmål:
Tlf: 99 47 00 57 

VELKOMMEN PÅ KURS! 


Pris for 14-ukers kurs: Kr 4900,- 

Oppsigelse av plass på ridekurs er 1 måned fra den 1. i hver måned. Kurset må betales i oppsigelsestiden. 

Kurs islandshest


Vi tilbyr kurs i  gangartsridning med Bernt Severinsen. Han holder "Ri ditt aller beste"-kurs ca. 1 gang per måned i ridehallen vår. 

KURS VINTER-VÅR 2023: 

28-29 januar

25-26 februar

 25-26 mars

15-16 april

Her kan du lese litt om han: 

 https://oslohorseshow.com/nb/stallsnakk-med-bernt-severinsen/

Nettsiden til Bernt: : https://www.hestelivet.no/index.php/nyheter


Kurs i Mounted Games

NOEN LEDIGE PLASSER! Vi tilbyr kurs i mounted games for alle nivåer. Følg med på Instagram FolkenborgHSK/Mounted Games Norway for kommende kurs. 

Helgeclinics for konkurranseryttere vil også bli arrangert. Med instruktører som har lang fartstid i sporten og har mye erfaring med å hjelpe fram gode hester og ryttere. Ponni kan leies, men du kan bruke alle slags hester og ponnier til grunnleggende mounted games. I konkurranser må hesten være max 152 cm. høy.  

 

Utleie av ridehallen og ridebanen

Ridehallen kan leies ut til kurs og til privatryttere som ønsker et tørt og frostfritt sted og trene i den våte og kalde årstiden. 

Kr. 200- pr. time per hest. Vipps nr. 667496

Ridebane ca. 50 x 100 m med 250 m ovalspor kan også leies på timebasis eller for arrangementer. Super til kjøring, sprang, intervalltrening og gangartsridning. 

Kr. 100- pr. time per hest.

For leie til klubb eller arrangementer ta kontakt for pristilbud. Vi leier ikke ut til hundetrening. 

Ta kontakt med Line Georgine Skofteby på melding tlf. 99 47 00 57 eller folkenborghestesenter@outlook.com 

Timer bør bookes i god tid av hensyn til oppstallørene. 

Lag din egen hjemmeside gratis!