Ridekurs her på Folkenborg hestesenter høsten 2020

05.08.2020

Vi har den glede å kunne tilby ridekurs for øvet og viderekomne her på Folkenborg hestesenter hver mandag i høst. Første time Kl. 18.00-19.00 og andre time Kl. 19.00-20.00. Ridetimene vil være i grupper, som deles inn etter nivå og/eller alder. Det vil bli 12 kursdager med start mandag den 7/9-2020 og vi avslutter mandag 23/11-2020.

Hovedinstruktør vil være Line Georgine Skofteby. Hun er utdannet lærer og har lang erfaring som ridelærer. Hun har blant annet drevet rideskole i Tomter og de siste fire årene hatt islandshestrideskole på Sinnerud Gård i Ski. Dette i samarbeid med Heidi J. Andersen og Gandur Islandshestforening.
Medinstruktører vil være Andreas Berger og Randine Louise Skofteby, som begge har erfaring fra rideskole og som trenere for grupper med Mounted Gamesryttere. På ridekurset vil vi ha fokus på stallstell og påsaling av hesten, samt grunnleggende rideferdigheter, videreutvikling av balanse, teknikk og positiv kommunikasjon med hesten. Det vil bli tilpasset til elevenes nivå og det vil også bli instruert i dressur, sprang, Mounted games og gangartsridning for de som ønsker det. Hvis du ønsker og ta grønt kort, kan vi tilby trening til dette.

Vi har godt skolerte sportsponnier, islandshester, kald- og varmblodshester som vil bli brukt på kurset. Vi vil benytte både utebanen og ridehuset ved behov. 

Pris per kurs Kr. 4200,-  Påmelding er gyldig når kurset er betalt. Vi sender betalingsinfo når vi har mottatt påmeldingsinformasjon:

Påmelding til folkenborghestesenter@outlook.com

Navn på rytter:

Født:
Adresse:
Telefon til foresatte:
Telefon til eleven:
Rideerfaring, beskriv hva hun/han har gjort tidligere:
Hvis du har ønsker om å ri på samme time som en venn (kan ikke garanteres), vennens navn:
Ønske om tidspunkt:

Eleven må være medlem av en rideklubb, da de har egnet forsikring gjennom Norges Rytterforbund. Kan også ha egnet forsikring gjennom eget forsikringsselskap. Da ridning regnes som risikosport.

Vi følger retningslinjene for smittevern gitt av norske helsemyndigheter og NIF/Norges Rytterforbund. 

Smittevernstiltakene som nå gjelder for norsk idrett kan bli langvarige, og de viktigste for å hindre økt smitte i idretten er:

  1. Hold avstand - 1 meter
  2. Vask hender før og etter trening
  3. Rengjør felles utstyr før og etter trening
  4. Syk? Bli hjemme
  5. Bruk egen drikkeflaske

For eventuelle spørsmål kontakt Line Georgine Skofteby: 99 47 00 57

Lag din egen hjemmeside gratis!