Mounted Games rideleir på Folkenborg i uke 32 Fullt!

02.02.2021

Rideleir for deg med egen ponni som ønsker å bli bedre i Mounted Games, samt lære mer om god og allsidig trening av games-ponnien. Det vil være to rideøkter hver dag, hvor den første økten blir ren Mounted Games, og den andre økten blir innføring i treningsmetoder for å forbedre ponniens styrke, kondisjon og lydighet. Leiren avsluttes med en uhøytidelig par-konkurranse torsdag etter lunsj.

Vi håper også å kunne tilby et par ponnier til utlån til ryttere uten egen ponni, dette vil annonseres nærmere.

Instruktører:
Andreas Berger og Lise Tofteberg vil sammen undervise i Mounted Games, intervall-trening og lydighet, og treningsmåtene er lagt opp slik de trener sine egne ponnier. Andreas og Lise har trent og konkurrert i Mounted Games i 15 og 13 år, og har lært opp og trent sine egne ponnier fra bunnen av.

Line Skofteby vil undervise i bomarbeid/gymnastikkhopping og dressur, med bl.a. fokus på hvordan rytterens sits og bruk av hjelpere påvirker hesten. Line har lang erfaring som ridelærer, har drevet rideskole i mange år og er utdannet allmennlærer.

Ankomst og avreise:
Søndag ettermiddag eller mandag morgen før første time.
Avreise etter konkurransen torsdag ettermiddag. Før avreise skal hytta/brakken ryddes og kostes over, og boks og paddock møkkes.

Oppstalling og overnatting:
Det er 10 utebokser tilgjengelig på gården (førstemann til mølla), samt flere store beiter man kan sette opp paddock på. Skriv i påmeldingen hva du ønsker, og ta med eget paddockutstyr. Det kan kjøpes høy på gården om ønskelig (H2 og H5), men kraftfor må man ta med selv. Overnatting i hytter og brakker på området.

Mat:
Det serveres 3 måltider mandag til onsdag, samt frokost og lunsj på torsdag. I kafeteriaen vil det være en liten kiosk med mulighet til å kjøpe litt snacks og enkle mellommåltider.

Pris og påmelding:
4 200,- ink. måltider, overnatting, paddock og boks. Påmelding til e-post folkenborghestesenter@outlook.com
Informasjon i påmelding: Navn, alder, navn på hest, om man ønsker boks og/eller paddock, dag for ankomst, samt ca. hvilket nivå dere ligger på. Legg gjerne med hvis det er noe spesifikt du ønsker å fokusere på gjennom uka.

Besøk gjerne vår Facebook-event: https://fb.me/e/6x5IUVoxG

Smittevern og korona:
Vi håper vi slipper en sommer til med korona, men vi vil følge helsemyndighetenes og Rytterforbundets anbefalinger angående smitteforebyggende tiltak.
Dersom regjeringen iverksetter restriksjoner ifht smittevern og rideleiren må avlyses, vil hele kursavgiften refundert.

Lag din egen hjemmeside gratis!