Mounted Games-clinic med Karen Houge

21.09.2020

Folkenborg Hestesenter inviterer til Mounted Games-clinic med Karen Houge 24-25 oktober.

Det vil være totalt 4 timer gjennom helga, 2 timer på lørdag og 2 timer på søndag. Gruppene blir delt inn etter nivå, og det vil være maks 4 ryttere pr. gruppe. Clinic'en passer for alle, uansett om man er helt fersk eller på landslagsnivå. Prisen for hele helga er 1 200kr, og inkluderer baneleie og uteboks. Det er i tillegg mulighet for å sette opp egen paddock. Det er også mulig å komme fredag ettermiddag for de som ønsker det. NB! Det er kun 10 gjestebokser tilgjengelig og førstemann til mølla, så vær rask!

Treningen vil foregå utendørs på grusbane, med oppvarming på rundspor rundt ridebanen.Det er også mulig å melde seg på kun én dag eller enkelt-timer. Pris pr. time: 250kr.

Litt om Karen: 
Karen Houge har en lang karriere som MG-rytter og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt på en rekke forskjellige hester. Hun har hele 12 NM-gull bak seg, både i Lag, Par og Individuelt. I tillegg til å jevnlig undervise ryttere og ponnier på alle nivåer, arrangerer hun Mounted Games- og Horsemanship-leir på Nesodden hver sommer. 
 
Overnatting og sosialt:
Sosial samling lørdag kveld med pizza eller grilling på bålpanne, for de som ønsker det. Vi tilpasser oss etter været. Det er mulig å overnatte i felles, oppvarmet sommerhytte, 100kr pr. pers for hele helgen.

Påmelding:
Via e-post til folkenborghestesenter@outlook.com (oppgi om du ønsker å være med hele helga eller kun én dag, paddock/boks, behov for overnatting og hvilken dag du kommer).
Påmeldingen er gyldig etter innbetaling av kursavgift, betaling på Vipps til 994 70 057 (Line Skofteby)
Påmeldingsfrist: Mandag 19. oktober

Lag din egen hjemmeside gratis!