Mounted Games-clinic med Karen Houge 20-21. mars

02.02.2021

Folkenborg Hestesenter inviterer til Mounted Games-clinic med Karen Houge 20-21. mars.

Clinic´ene i oktober og februar ble utsolgt lenge før påmeldingsfristen, og vi setter derfor opp enda et helgekurs!

Det vil være totalt 4 timer gjennom helga, 2 timer på lørdag og 2 timer på søndag. Gruppene blir delt inn etter nivå, og det vil være maks 5 ryttere pr. gruppe. Clinic'en passer for alle, uansett om man er helt fersk eller på landslagsnivå.

Prisen for hele helga er 1 400kr, og inkluderer baneleie og uteboks. Det er også mulig å melde seg på kun én dag eller enkelt-timer. Pris pr. time: 250kr. NB! Det er kun 10 gjestebokser (utebokser) og et begrenset antall bokser i stallene (+100kr) tilgjengelig og førstemann til mølla, så vær rask!
Det er også mulighet for å sette opp egen paddock, ta med eget gjerdemateriell isåfall. Det er også mulig å komme fredag ettermiddag for de som ønsker det.

Treningen vil foregå utendørs på grusbane, med oppvarming på rundspor rundt ridebanen. Det er også mulig å melde seg på kun én dag eller enkelt-timer. Pris pr. time: 250kr.

Litt om Karen:
Karen Houge har en lang karriere som MG-rytter og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt på en rekke forskjellige hester. Hun har hele 12 NM-gull bak seg, både i Lag, Par og Individuelt. I tillegg til å jevnlig undervise ryttere og ponnier på alle nivåer, arrangerer hun Mounted Games- og Horsemanship-leir på Nesodden hver sommer (denne er også allerede utsolgt!).

Overnatting og sosialt (NB! Med corona-forbehold!):
Det er mulig å overnatte i felles, sommerhytte eller brakker (alle har varmeovner) for 100kr pr. pers pr. natt. Sosial samling lørdag kveld med felles mat i kafeteriaen, for de som ønsker det.
Dersom clinic'en må avlyses som følge av corona-restriksjoner, vil alle kostnader refunderes.

Påmelding:
Via e-post til folkenborghestesenter@outlook.com (oppgi om du ønsker å være med hele helga eller kun én dag, paddock/boks, behov for overnatting og hvilken dag du kommer).
Påmeldingen er gyldig etter innbetaling av kursavgift, betaling på Vipps til 994 70 057 (Line Skofteby)
Påmeldingsfrist: Mandag 15. mars

Besøk gjerne eventen vår på Facebook: https://fb.me/e/391AZ5Tne

Lag din egen hjemmeside gratis!