Mounted Games-clinic med Andreas Berger og Lise Tofteberg 20-21. februar

10.01.2021

Folkenborg Hestesenter inviterer til Mounted Games-clinic med Andreas Berger og Lise Tofteberg 20-21. februar!

Det vil være totalt 4 timer gjennom helga, 2 timer på lørdag og 2 timer på søndag. Gruppene blir delt inn etter nivå, og det vil være maks 4 ryttere pr. gruppe. Clinic'en passer for alle, uansett om man er helt fersk eller på høyere nivå.

Prisen for hele helga er 1 200kr, og inkluderer baneleie og uteboks. Det er også mulig å melde seg på kun én dag eller enkelt-timer. Pris pr. time: 250kr. NB! Det er kun 10 gjestebokser (utebokser) og et begrenset antall bokser i stallene (+100kr) tilgjengelig og førstemann til mølla, så vær rask!
Det er også mulighet for å sette opp egen paddock, ta med eget gjerdemateriell og drill+borr dersom det er frost. Det er også mulig å komme fredag ettermiddag for de som ønsker det.

Påmelding:
Via e-post til folkenborghestesenter@outlook.com (oppgi om du ønsker å være med hele helga eller kun én dag, paddock/boks, behov for overnatting og hvilken dag du kommer).Påmeldingen er gyldig etter innbetaling av kursavgift, betaling på Vipps til 994 70 057 (Line Skofteby)
Påmeldingsfrist: Mandag 15. februar

Dersom frosten er borte og været er brukbart vil treningen foregå utendørs på grusbanen, med oppvarming på rundspor rundt ridebanen. Dersom det er dårlig vær eller frost på utebanen, trener vi inne i 20x40 ridehall.

Overnatting og sosialt (NB! Med corona-forbehold!):
Det er mulig å overnatte i felles, sommerhytte eller brakker (alle har varmeovner) for 100kr pr. pers pr. natt. Sosial samling lørdag kveld med felles mat i kafeteriaen, for de som ønsker det.
Dersom clinic'en må avlyses som følge av corona-restriksjoner, vil alle kostnader refunderes :) 

Besøk gjerne Facebook-eventen her: https://www.facebook.com/events/204558401402492

Lag din egen hjemmeside gratis!