Kjørekurs med Jeanette Lund Støen 27.-28. februar 2021

11.12.2020

Vi har den glede å invitere til kjørekurs her på Folkenborg hestesenter i februar. Vi har vært så heldige og fått Jeanette Lund Støen til å være instruktør. Hun er en erfaren kusk og kursholder, som har erfaring fra alle disipliner i sportskjøring og innkjøring av hester. Hun er også 3x Norgesmester i sportskjøring. Hun underviser alle nivåer og hjelper deg gjerne med innkjøring hvis du trenger det. Du kan lese mer om henne og utstyrsbutikken, leietau.no, som hun driver her: https://www.leietau.no/

Lenke til arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/423080638868238/?active_tab=discussion

Kurset vil holdes her på Folkenborg Hestesenter i Mysen. Undervisningen vil foregå i ridehus 20*40m eller på gruset utebane 50*70 med ovalspor, dersom været tillater det. Det vil være en økt før lunsj og en økt etter lunsj, både lørdag og søndag. Du kan velge å være med på alle, eller feks. en økt lørdag og en økt søndag. 

Vi har 10 gjestebokser tilgjengelig i ridehuset og koselige, isolerte hytter i nærhet til gjestestallene. I ridehuset er det toaletter, kjøkken og en kafeteria med lett servering. Varm lunsj kan kjøpes ved forhåndsbestilling. 

PRISER: 

Instruksjon 30 min. Kr. 400,- 

Gjesteboks: Dag Kr. 150,- / Døgn Kr. 300,- Inkl. 1 flisball (Vi kan fore morgen/kveld)

Bane-/ridehusleie: Kr. 200,- for hele helgen./ Kr. 150,- pr dag. 

Overnatting i hytte: Kr. 150,- pr. pers./natt

Påmelding: folkenborghestesenter@outlook.com

Skriv i påmeldingen: 

1. Ditt navn 

2. Hesten(-e) navn

3. Hvor mange økter/hvilken dag du vil ha undervisning

4. Dagboks/døgnboks5. Overnatting ant. personer/døgn. 

6. Ditt telefonnummer og ev. kontaktperson

7. Din adresse

8. Eventuelle ønsker 

Påmeldingen er bindende og gyldig ved innbetalt avgift. Betales til VIPPS: 99 47 00 57 

Ved behov kan vogn lånes gratis på stedet. 

Gyldig pass/vaksinasjonsbevis må forevises før hesten lastes av på gården. Ring Line Georgine Skofteby Tlf. 99 47 00 57 ved ankomst. 

Vi følger til enhver tid myndighetenes smittevernregler og kursdeltagere bes om å ikke gå inn i privatstallene. Det vil være håndsprit tilgjengelig i ridehuset, gjestestallene og i hyttene. Eventuelle spørsmål rettes til Line Georgine Skofteby. Tlf. 99 47 00 57

Vi gleder oss til en helg fylt med kjøring!

Lag din egen hjemmeside gratis!